ŞAHOĞLU OTOMATİK KEPENK firmamız Haziran 2019 yılında kurulmuş olup, sektördeki gelişmelerin en büyük takipçisi olarak çelik sarmal üzerine otomatik garaj kapıları, panjur pencere, bahçe , otopark bariyerli kapılar, kasalı apartman giriş kapıları, fabrikalar için yük asansörleri ve katlı otoparklar için araç asansörleri olarak sektöre adım atmıştır. Özel saç kesim makine ve ekipmanlarımızla çelik sarmal otomatik kepenk de Eskişehir’de ilk imalatçıyız.

 

Amacımız başta Eskişehir olmak üzere çelik sarmal panjur pencere, otomatik garaj kapı sistemleri, bariyer bahçe ve otopark kapıları imalatı yaparak bölgenin en kaliteli ürünlerini ortaya çıkarıp satış ve montajını gerçekleştirmektedir. ŞAHOĞLU OTOMATİK KEPENK piyasa fiyatlarında kaliteli ürünlerini garaj ve fabrika kapıları gibi otomatik kapı sistemlerinin en kalitesine ulaşabileceğiniz firmamız, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz ürünler sunmaktadır.

 

Her biri kendi alanında tecrübeye sahip personellerimiz, sürecin en önemli noktası olan imalattan başlayarak satış ve montajın her anında titizlikle çalışır. ŞAHOĞLU OTOMATİK KEPENK hizmetlerinden faydalanmaya karar verdiğinizde keşif ekibimiz uygulamanın yapılacağı alanda bir ön çalışma yapar. Bu ön çalışma üzerinde imalata başlayan ekibimiz söz verdiğimiz tarihte montajı gerçekleştirir ve sorunsuz bir kullanım sağlandığından emin olunur.